Kun salg til virksomheder og det offentlige

Handelsbetingelser

Du handler med:

 
Defendo Gruppen ApS
CVR: 39039583
Kirkepladsen 4, 4220 Korsør
Mail: hej@defendo.dk
Tlf: +45 71 74 60 60
 

Generelle betingelser for handel med os

Det kræver et gyldigt dansk CVR-nr. at handle på www.defendo.dk. 

Når man har afgivet en bestilling på www.defendo.dk, sender vi automatisk en e-mail, hvoraf det fremgår hvilke produkter der er blevet bestilt. Køber bedes altid tjekke denne efter for eventuelle fejl eller mangler, og give besked til Defendo’s kundeservice hurtigst muligt.

Forsendelse og priser

Alle priser i er danske kroner og ekskl. moms (25%). Priserne er de på leveringsdagen gældende.

Defendo indregner fragt i udsalgsprisen for at være et gennemskueligt sted at handle. Alle ordrer leveres fragtfrit i DK.

Defendo leverer kun til adresser i Danmark. Ønskes ordrer leveret i udlandet, bedes køber kontakte kundeservice på telefon (+45) 71 74 60 60 eller mail hej@defendo.dk forud for ordreafgivelsen.

Forsendelse sker via Postnord, GLS, Danske Fragtmænd, eller DSV. Defendo vælger selv hvilken speditør der benyttes til den enkelte ordre. Der kan ske levering fra flere forskellige lokationer, eller med flere forskellige speditører. 

Alle ordrer afsendt fra Defendo sendes som pakkepost, hvilket gør det muligt at spore pakken. Bemærk at flexlevering af pakker (eksempelvis "afsætning ved hoveddør" angivet ved bestilling) sker på kundens eget ansvar.

Ved modtagelse af varer fra Defendo bedes køber kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, skal dette anmeldes til Defendo hurtigst muligt, dog senest 2 dage efter modtagelsen.

Leveringstid

Det fremgår af det enkelte produkt, hvilken leveringstid det kan leveres inden for. Se efter leveringsstatus.

Betaling

Alle kunder hos Defendo kan vælge frit mellem kortbetaling eller betaling via faktura. Alle fakturaer er med 14 dage netto, medmindre andet er aftalt individuelt.

Defendo forbeholder sig retten til at kreditvurdere alle kunder, og kræve forudbetaling hvis det vurderes at der kan være en risiko for at køber ikke betaler.

Hos Defendo kan du som køber frit vælge mellem alle de gængse betalingskort. Ethvert gebyr for kortbetaling betales af Defendo.

Annullering af ordrer

Køber har efter afgivelsen af en ordre ret til ændring heri eller annullering af denne inden for 30 kalenderdage.

Returvarer

Defendo tager gerne varer retur som er købt inden for 30 kalenderdage. Kun i særlige tilfælde kan der alligevel udover denne periode ske retur, men kun af produkter, såvel som emballage, som stadig er i samme stand som ved modtagelse, og med et fradrag på 10-20% af fakturabeløbet afhængig af produktet.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Firmanavn, navn, CVR-nummer, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
 
Personoplysningerne registreres hos Defendo Gruppen ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på www.defendo.dk er Defendo Gruppen ApS.  

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Kontakt os

Du kan skrive til os på hej@defendo.dk eller ringe til os på 71 74 60 60 alle hverdage fra 8-16.